ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ
Το νησί προσφέρεται για πολλα εΙδη δραστηριοτήτων .Κάποια απο αυτά θα τα δούμε παρακάτω.

Γύρος των Παξών, Σπηλιές &Αντίπαξοι
Θα εξερευνήσουμε το εσωτερικό από τις 5 σπηλιές και θα κολυμπήσουμε σε μια από αυτές. Θα βγάλουμε φωτογραφίες από την πανέμορφη παραλία του Ερημίτη και θα θαυμάσουμε την φυσική ομορφιά του Τρυπητού. Αργότερα θα κάνουμε στάση στην γαλαζοπράσινη παραλία των Αντιπαξων για 3 ώρες. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό σε μια από τις ταβέρνες . Στην επιστροφή από την ανατολική πλευρά του νησιού θα σταματήσουμε για βουτιά στην μεγαλύτερη παραλία των Παξών το Κηπιάδι και θα απολαύσουμε το ουζάκι μας παρέα με ελληνική μουσική.

Το Μυστήριο των Αντιπάξων Ένα Μυστήριο που όλοι θέλουμε να ζήσουμε.
Μια σπάνια ευκαιρία για περιπέτεια στη φύση. Ένας συνδυασμός κρουαζιέρας , περίπατου , και διασκέδασης. Θα αναχωρήσουμε από τον Λογγό με το σκάφος Λευκοθέα στις πέντε το απόγευμα και θα φτάσουμε στους Αντίπαξους όταν όλοι οι άλλοι θα έχουν φύγει. Θα περπατήσουμε αρκετά κάτω από τα δέντρα σε μονοπάτια μαγευτικά, πάντα με την Λευκοθέα για οδηγό ,θα βγάλουμε μοναδικές φωτογραφίες και με την δύση του ηλίου θα καταλήξουμε στην πανέμορφη παραλία των Αντιπαξων για ένα αξέχαστο μπάνιο χωρίς κάνεις να μας ενοχλεί. Μια παράλια μόνο για εμάς! Θα μοιραστούμε καλό ντόπιο κρασί μεζέδες και τις ιστορίες μας !

Καταδύσεις για αρχάριους η προχωρημένους
Μια εμπειρία μοναδική. Δεν χρειάζεται να είσαι δύτης για να γνωρίσεις την απίστευτη γοητεία του Ιονίου πελάγους αρκεί να είσαι υγιείς και μεταξύ 12-60 χρονών. Με την καθοδήγηση του ειδικού που πάντα θα είναι δίπλα σου, μέσα σε 5 περίπου μέρες μπορείς να  μάθεις τα πάντα για τον εξοπλισμό και για το πως να κολυμπάς ώστε να μην σπαταλάς περιττή ενέργεια ώστε να μπορείς να ανακαλύψεις όλες τις ομορφιές, του νησιού. Σπηλιές, ναυάγια και πανέμορφα υποθαλάσσια τοπία. Υπάρχουν τμήματα για αρχάριους για προχωρημένους αλλά και για αυτούς που θέλουν να θυμηθούν τις καταδύσεις. Όσοι συμμετέχουν πάντα φεύγουν με υπέροχες φωτογραφίες εν ώρα «δράσης». Ακόμα αν δεν θες να χρησιμοποίησης μπουκάλες υπάρχει εκδρομή μόνο με μάσκα και πέδιλα ιδανικό για όλη την οικογένεια στα ομορφότερα σημεία του νησιού.

Kayaks
Μια από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες, συνδυασμός άθλησης εξερεύνησης και διασκέδασης πάντα με την συνοδεία ειδικού. θα επισκεφτούμε φυσικές ομορφιές του νησιού, ερημικές παραλίες, σπηλιές και θα «πνίξουμε» το άγχος μας στα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού. Εκτός από τα ομαδικά τμήματα με συνοδό υπάρχουν και προσωπικές εκδρομές για να διαχειριστούμε τον χρόνο όπως θέλουμε εμείς καθώς και ενοικίαση Kayak χωρίς την συνοδεία ειδικού.

Εξερευνήσεις - Περίπατοι
Οι Παξοί είναι ένας από τους ωραιότερους προορισμούς για εξερεύνηση και περπάτημα. Το νησί είναι γεμάτο με πανέμορφα μονοπάτια κάτω από τις αιωνόβιες ελιές που οδηγούν το καθένα και σε μια έκπληξη! Με την καθοδήγηση της Λευκοθέας και πάντα με ασφάλεια θα επισκεφτούμε Εκκλησίες και χωριά, τοπία με μοναδική θέα και θα αποθανατίσουμε όλες τις ομορφιές που θα συναντήσουμε  με το κινητό μας. Μια υπέροχη εμπειρία που συνδυάζει την γυμναστική και την διασκέδαση. Θα γνωρίσουμε νέους φίλους που θα περάσουμε μαζί τις υπόλοιπες διακοπές μας. Θα χρειαστούμε άνετα παπούτσια για πεζοπορία, καπέλο, μαγιό, πετσέτα, ένα μπουκαλάκι νερό και ένα μικρό snack για τον δρόμο...

Γιά περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διαθεσή σας!