ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ


 

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ.
Αφού έχετε είδη επιλέξει πιθανά καταλύματά της αρεσκείας σας μέσω του ιστότοπου μας www.routsis-holidays.com μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες ή απορίες με email στο
info@routsis-holidays.com ή τηλεφωνικός στα 26620-31807 ή 26620 31129.

Χωρίς καθυστέρηση εμείς θα σας λύσουμε όλες τις απορίες για να είστε σε θέση να προχωρήσετε στην επιθυμητή για εσάς κράτηση.

Αφού θα έχετε επιλέξει το κατάλληλο για εσάς κατάλυμα για να ολοκληρώσετε την κράτηση σας θα πρέπει να καταβάλετε  το 30% του τελικού ποσού σε προκαταβολή με κατάθεση στην Εθνική τράπεζα ή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Για όλες αυτές τις λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε άμεσα μέσω email αμέσως μετα την κράτησή σας.

Παρακαλούμε μην ξεχάσετε σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης ή μεταφοράς εμβάσματος μέσω web banking να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας για να μπορούμε να γνωρίζουμε σε πια κράτηση αναφέρετε  η προκαταβολή.

Αφού  λάβουμε την προκαταβολή σας στο λογαριασμό μας αμέσως θα σας στείλουμε αποδεικτικό πληρωμής προκαταβολής και το υπόλοιπο του λογαριασμού σας μέσω email Με την άφιξη σας και κατά την διάρκεια των διακοπών σας οφείλετε να εξοφλήσετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας είτε με πιστωτική κάρτα ή χρεωστική ή με μετρητά στο γραφείο μας στην Λάκκα Παξών.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στην διάθεση σας!

Πολιτική ακύρωσης και ενημέρωση πελατών

1.     Αν ο πελάτης ενημερώσει την επιχείρηση για ακύρωση κράτησης 21 μέρες πριν την άφιξη. επιστρέφεται η προκαταβολή.

2.     Αν ο πελάτης ενημερώσει την επιχείρηση για ακύρωση κράτησης μετά την πάροδο 21 ημερών πριν την άφιξη, τότε καταβάλει στη επιχείρηση το 50% της συμφωνηθείσας περιόδου.

3.     Σε περίπτωση ακύρωσης κατά την διάρκεια της παραμονής, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση στην επιχείρηση το 50% του υπολοίπου των ημερών της συμφωνηθείσας περιόδου.