ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


 

Routsis Ενοικίαση αυτοκινήτων

Εξερευνήστε το πανέμορφο νησί των Παξών με αυτοκίνητο από το γραφείο μας Routsis Holidays.
Με το αυτοκίνητο μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφικά με μοναδική  ομορφιά χωριουδάκια Γάιος, Λάκκα, Μαγαζιά, Φοντάνα αλλά και το Μογγονήσι στην νότια πλευρά του νησιού και μπορείτε επίσης να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες της ανατολικής πλευράς του νησιού. Στην δυτική πλευρά μπορείτε να επισκεφθείτε τις παραλίες Αβλάκι, Ερημίτης και τους Πλάνους.

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Προσωπική υπηρεσία ώστε να σας παραδώσουμε όπως επιθυμητέ τα καινούργια, μοντέρνα  και αξιόπιστα αυτοκίνητα μας καθώς και κάθε άλλη βοήθεια που θα χρειαστείτε καθ'ολη τη διάρκεια των διακοπών σας.
Με την ενοικίαση σας από το Routsis Holidays Car Rental να περιμένετε πρώτης ποιότητας υπηρεσίες. Θα σας περιμένουμε στο λιμάνι και κάποιος από την ομάδα μας θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα γρήγορα και σωστά, θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο που επιλέξατε αφού πρώτα σας ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας του, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης θα σας δώσει πληροφορίες που θα κάνουν την μετακίνηση σας πιο εύκολη και ασφαλή στο νησί. Εναλλακτικά εάν μας το ζητήσετε μπορούμε να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο σας στο κατάλυμα σας αρκεί να έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται έγκαιρα.
Μετα το πέρας των διακοπών σας  μπορούμε να παραλάβουμε το αυτοκίνητο είτε από το λιμάνι είτε από το κατάλυμα σας.

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΗΣΗ.
Όλοι οι φόροι
Παράδοση και παραλαβή από το λιμάνι ή το κατάλυμα σας.
Μέγιστος αριθμός οδηγών τρεις ανά αυτοκίνητο.
Ασφάλιση CDW με εκπιπτόμενο ποσό σε περίπτωση ατυχήματος ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου.
Group A+B 500 euro
Group C+D 700 euro
Group E+F 700 euro.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Παρακαλώ σημειώστε ότι στην Ελλάδα η CDW ασφάλεια δεν καλύπτει ζημίες στα λάστιχα στο παρμπρίζ και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Εάν προκαλέσετε φθορά σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω θα πρέπει να πληρώσετε το κόστος για την επισκευή τους. Κατά την παράδοση του αυτοκινήτου ο συνεργάτης μας μαζί με εσάς θα καταγράψει όλες τις γρατζουνιές και οποιαδήποτε άλλη εξωτερική φθορά υπάρχει στο συνοδευτικό έντυπο αλλά και σε φωτογραφίες. Όταν θα επιστρέψετε το αυτοκίνητο ο συνεργάτης μας θα ελέγξει προσεχτικά το αυτοκίνητο για τυχόν καινούργιες ζημιές . Εάν υπάρχουν θα πρέπει να πληρώσετε το εκπιπτόμενο ποσό που σας αναλογεί ανάλογα την κατηγορία του αυτοκινήτου. (Βλέπετε παραπάνω).
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.


Οφείλετε επίσης να επιστρέψετε το αυτοκίνητο με ίδια επίπεδα βενζίνης - πετρελαίου που το είχατε παραλάβει και γράφει το συνοδευτικό έντυπο του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που δεν έχετε συμπληρώσει καύσιμα θα πρέπει άμεσα κατά την παράδοση να αποδώσετε την αξία του καύσιμου που δεν έχετε συμπληρώσει όπως θα σας ζητηθεί από τον συνεργάτη του γραφείου μας.

Τα αυτοκίνητα θα πρέπει να παραδίδονται το αργότερο στις 09:30 το πρωί αλλιώς θα χρεωθείτε το κόστος μιας έξτρα μέρας.