Το γραφειο μας

Το γραφειο μας


Εδώ και 41 χρόνια από το 1979 ο Γιώργος Γραμματικός (ΡΟΥΤΣΗΣ) αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα του τουρισμού δημιουργώντας μαζί με τον αδερφό του Γιάννη μια οικογενειακή επιχείρηση το Γραφείο Γενικού Τουρισμού ROUTSIS HOLIDAYS που είχε ως μοναδικό στόχο και σκοπό να κάνει όσους περισσότερους επισκέπτες να αγαπήσουν το διαμάντι του Ιονίου όσο το δυνατόν περισσότερο! Ήθελαν αυτό το μικρό στολίδι να αγαπηθεί από όλους. Με σκληρή δουλειά αλλά και πάντα ειλικρινή διάθεση κατάφεραν να εδραιωθούν και να κάνουν χιλιάδες επισκέπτες από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα να αγαπήσουν αυτό το τόπο και να τον επισκέπτονται κάθε χρόνο .
Κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού και εδώ και τριάντα χρόνια προστέθηκε στην ομάδα αυτή, η Ειρήνη η κόρη του Γιώργου που μαζί κατάφεραν το αδύνατο. Η Ειρήνη με νέες ιδέες και μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, μαζί με τον πατέρα της Γιώργο έβαλαν τον πήχη ψηλά και κατάφεραν το Routsis Holidays να βρίσκεται πλέον μέσα στα τρία κορυφαία γραφεία γενικού τουρισμού στους Παξούς. Από τότε μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά εκτός από τον βασικό στόχο που είναι να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες να αγαπήσουν αυτό το τόπο. Αυτομάτως ήταν αναμενόμενο να εμπιστευτούν την επιχείρηση δεκάδες ιδιόκτητες καταλυμάτων με αποτέλεσμα αυτήν την στιγμή το γραφείο μας να διαχειρίζεται πάνω από 50 καταλύματα στους Παξούς.
Με μοναδικό πάντα κριτήριο την εξυπηρέτηση των επισκεπτών τα τελευταία χρόνια έγιναν σ ’αυτήν την οικογενειακή επιχείρηση σημαντικές προσθήκες σε δυναμικό αλλά και σε υπηρεσίες. Πλέον στην ομάδα έχουν προστεθεί ο Φίλιππος (αδερφός της Ειρήνης), ο Οδυσσέας και ο Λεωνίδας (ξάδερφος της Ειρήνης). Όλοι τους ο καθένας στον τομέα του είναι σημαντικές προσθήκες για την σωστή λειτουργία της επιχείρησης. Ο καθένας από εμάς θα είναι δίπλα σας να σας βοηθήσει και να κάνει τις διακοπές σας στο πανέμορφο νησί των Παξών μοναδικές!

Γιώργος Γραμματικος (Ρουτσης)

Ειρήνη Γραμματικού

ΦΙλιππος Γραμματικός

Οδυσσέας

Λεωνίδας Δωρης