Καλωσήρθατε στο ταξιδιωτικό μας γραφείο

Λάκκα - Παξοί

Καλωσήρθατε στο ταξιδιωτικό μας γραφείοΑριθμός Μητρώου Τουριστικών Επαγγελμάτων No. 08.29.E.61.00.00993.01

Καλωσήρθατε στο ταξιδιωτικό γραφείο Routsis Holidays.
Επίσημος διαδικτυακός τόπος

Ανακαλύψτε πώς ο άψογος επαγγελματισμός και το αμείωτο προσωπικό ενδιαφέρον μας σάς εξασφαλίζουν εμπνευσμένες προτάσεις διακοπών στους Παξούς!

Οι μαγευτικοί Παξοί με τις ολόλευκες βοτσαλωτές παραλίες και τα σμαραγδένια νερά τους είναι ένα από τα λίγα μέρη του Ιονίου που διατηρεί τις φυσικές ομορφιές του παραμένοντας σχεδόν ανέγγιχτο από τη μαζική εξάπλωση του τουρισμού.

Η ασύγκριτη ομορφιά των Παξών αντικατοπτρίζεται στις παρθένες ακρογιαλιές που μπορεί κανείς να προσεγγίσει μόνο με σκάφος, τα γραφικά ψαροχώρια με τα φιλόξενα αραξοβόλια, τις κατάφυτες πλαγιές που καλύπτονται από περίπου 500.000 ελαιόδεντρα και κυπαρίσσια που φτάνουν μέχρι τις ακτές, τους υποθαλάσσιους θησαυρούς και τόσα άλλα πολύτιμα συστατικά που συνθέτουν τοπία που κόβουν την ανάσα και πραγματικά αξίζουν να τα ανακαλύψετε.

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο Routsis Holidays βρίσκεται στη Λάκκα Παξών, στο βόρειο μέρος του νησιού και προσφέρει τις άριστες κι οργανωμένες υπηρεσίες του με την ίδια αφοσιωση και τον ίδιο ενθουσιασμό από το 1979.

Οι προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες είναι πολύ σημαντικές για εμάς, καθώς τις αναλύουμε πλήρως και σας παρέχουμε εμπνευσμένες προτάσεις διακοπών που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο και τις προσωπικές σας ιδιαιτερότητες. Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε εξειδικευμένα πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν όσα ονειρεύεστε για τις διακοπές σας, απαλλάσσοντάς σας από χρονοβόρες διαδικασίες, παρέχοντάς σας προτάσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία και σας ταιριάζουν απόλυτα.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας με αφοσίωση προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες, δημιουργώντας πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν διαμονή σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, βίλες, στούντιο και δωμάτια στους Παξούς, αλλά και πολυτελή διαμονή σε κομψά ξενοδοχεία, τα οποία είναι όλα επιλεγμένα προσωπικά από εμάς.

Παρέχουμε επίσης μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως ενοικίαση αυτοκινήτων, ιστιοπλοΐκά σκάφη, εκδρομές, καταδύσεις, έκδοση εισιτηρίων, αλλά και διοργάνωση γάμων. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνουμε ν' απολαύσετε πλήρως οργανωμένες διακοπές ακριβώς όπως τις ονειρεύεστε, σ' ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας.

Ζήστε πρωτόγνωρες εμπειρίες επιλέγοντας το νησί του Ποσειδώνα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές που σίγουρα θα θυμάστε για πάντα.

Ανακαλύψτε πώς ο άψογος επαγγελματισμός και το αμείωτο προσωπικό ενδιαφέρον μας σάς εξασφαλίζουν εμπνευσμένες προτάσεις διακοπών στους Παξούς!